teisipäev, 13. jaanuar 2009

Mobiilioperaator - sinu väljakuulutatud kahepäevane odav iseteeninduskeskkonnas toimuv laotühjendusmüük ei avalda mulle muljet!

Müük ei haara odavama otsa GPSiga telefone. Ei sonigaeerikupoeg C702i, W760i ega Nokla 6210 Navigator, 6220 Classic ega N78 pole soodustuse all! Korea SGH-G810 ligi 2 k väärtuses devalveerimine on muidugi mõnedele ehk priima, see on ka ainumas ebamõistlikult kallis föön, mis selle ale käigus enam-vähem mõistlikku kõrgusesse alla lastakse. Kuigi - milleks maksta kunagi fööni eest rohkem kui paar-kolm kilo? Mina üle 2 kilo pole välja köhinud ja ei kavatse ka väga enamat tulevikus nende tobedate mehekätele sobimatute pisikeste nupukestega vidinate eest välja käia.

Pealegi, miks kaunter lugemisega sai 2 tundi enne õiget aega täis?

7 kommentaari:

don Digimon ütles ...

artikli/teemaväline küsimus:

Kas peab paika täna meediasse paiskunud kuulujutt-uudi, et kalev meedia koondab kõik oma ajakirjade töötajad ja paneb kõik ajakirjad kinni?

lontu lõvikutsu ütles ...

Nagu uudised räägivad, siis tõepoolest - trükki jääb esialgu vaid nädalaleht Tartu Ekspress. Koondamine puudutab rohkem ilmselt küll otseselt trükiga seotud inimesi - kujundajad jms, kuid kindlasti ka suurt osa ajakirjanikest. Kindlasti ei anta hundipassi kõigile ajakirjanikele igatahes.

http://www.kalev.ee/est/?news=976550

don Digimon ütles ...

Ses m6ttes, et kuidas su endaga lood on? Kas si puudutab ka sind? Kui ma puusse ei pane, siis tegid sa ju tööd samuti Kalevile kuuluvas arvutiajakirjas? Kui nii, siis mis saab edasi? PEad asuma töö otsima või asud kooliga tegelma?

r2ndrott ütles ...

tra krdi värdjad Tele2-st. ma ei saandki seda nokkija 1650-t, mida oleks tahtnud. kõik matsid rabavad 290 eeguga telefoni. prse.

don Digimon ütles ...

no ja mis vanal föönil viga on?
ei pea ju tarbimishysteeria ja iga reklaam-kampaaniaga kaasa jooksma...

mina hetkel oma nokia 5110 peal ja saan ka väga edukalt hakkama.

r2ndrott ütles ...

aeg-ajalt ju võib mopsi vahetada ka... vana näeb juba kole välja, aku hakkab ära kuluma. ja 300 tuttuue telefoni eest on väga hästi saadud, miks mitte võimalust kasutada.
tahtsin oma vana 3410 kasutusele võtta, see on paremini säilinud, a võta näpust - ütleb sim-kaardi pääle, et "vale sim-kaart". no mida vittu, väga imelik nagu.

don Digimon ütles ...

minu kogemus on näidanud, et ilge nusperdus on see mobiilse fööni vahetus. hulka andmeid läheb laotsi, sest uus telefon ei suuda vanalt similt k6ike välja lugeda v6i ei saa täpitähekestest ja õ-dest aru v6i v6i siis et osa datat ongi lihtsalt kaotsis ja igaveseks kadunud, kui yhest föönist sim-i välja koukisid, uues ei näidanud, ning vanasse tagasi pannes oli kogu andmestik igaveseks 6hku haihtunud. V6i siis ei tunnista uus föön vana sim-i üldse.

ja iga uus on olnud hullem, ning järjest keerukamad huinjaad. seega taasi degenereerumine (olude sunnil) nokLa 5110-e on olnd meeldivaks vahelduseks ja erandiks. Töötab. Ainus mure on klassikaline 5110-te mure, et aku loksub, ent paari vana bussipileti abiga on ka see fixitud ja k6ik töötab buenolt.

Soovitan tagasipöördumist retrofonide juurde. Hoolimata odavana näivast hinnast 300 jaaku, mis peibutab k6iki endale tarvima fööni, mida neil tglt vaja ei lähe.

Iizi.

Minu blogide loend