esmaspäev, 19. juuni 2006

70


70 cm mööbliriiet, 50 cm kahte erinevat impegneerriiet (üks punane), neli klambrit (neist kaks punast), 3 meetrit tugevat paela (hall, ühel küljel pruunikas muster), kaks väikest halli tõmblukku, kaks erineva pikkusega pikka ja punast tõmblukku ...



place your bets! ;)

6 kommentaari:

don Digimon ütles ...

eriti edeva värvilahendusega fotatarvikute kott või pisike ranitsake hoopis.

What's the prize?

lontu lõvikutsu ütles ...

160 bucks.

Püüan keskmise seljakoti teha. Vana katki läinud koti rihmad unusid küll tartusse ja nüüd peale suurt tööd koti põhiosga jäi värk nelja päeva eest pooleli, sest õmblemine on ikka raske. Aga kui rihmad leian ja ära toon, siis saab lõpetatud. Oleks vaja moodsamat õmblusmasinat, kui vanaema kahekümnendate Singer.

Anonüümne ütles ...

ma võin lohutuseks öelda et kahekümnendate Singer (kui ta on töökorras ja hästi hoitud) on üks väga väärt masin ja tänapäevane odava (ja ka keskmise) hinnaga õmblusmasin ei saa ligilähedale ka mitte. mina eelistan iga kell vanaema Singerit:)

lontu lõvikutsu ütles ...

Tänan! See oli väga lohutav. Mees peaks vast rohkem harjutama. Aga miskiseid keerulisemaid õmbluseid tahaks siiski saada. Aga muidu on masin hästi hoitud küll. Hästi ei taha töötada vaid kummitükk, mis peab andma jalgade sõtkumisjõu edasi väiksele kerimismehhanismile, mis võimaldab alumisele poolile niiti kerida. Aga lõplikult katki pole ta ometi ja kautšuk ometi ei peagi 80 aastat pidama.

don Digimon ütles ...

transfer my bucks to my account!

Ja nõustun 110% kiisuke auhiga, sest tõepoolest "Singer" on kõige vingem õmmeluse pill. Nii palju kui ma ise tean (kolme eri masina võrdlus) ja niipalju kui ema ja vanaema on rääkinud. Seega - pigem püüa buustida om Singeri ülekandemehhanismi ja anna tuld. OK, miskeid nööpauke ja keerukamaid sik-sakke on rets või võimatu teha, kuid muidu igat väärt omand, mis on sitaks töökindel pealegi ja vajab suht vähe hooldust.

kidari ütles ...

kaugel on siis kogu see värk ? kannad juba seljas? või on veel juppidena kusagil töölaual laiali? :)

julge pealehakkamine on pool võitu!

Minu blogide loend