neljapäev, 28. oktoober 2010

23.10

Maal. Viimast korda sel aastal ilmselt.

Reede oli pikalt planeeritud, kuid broneerimata rehvivahetuspäev. Uued rehvid on väiksed ja kitsad, nüüd valetab spidomeeter suisa 12 km rohkemaks, suvel vahetas 8, eelmisel talvel ja sellele eelnenud suvel 10. Preventatiivselt hoiab harjumus kiiruse talveks veidi madalama.

26.10

Kurb on vaadata pensionäridest vanapaari, härra vaikne ja veidi tudisev, teda saatmas asjalik proua. Härra hoidmas kilekotti miskise elektroonikaobjekti kastiga. Pakutakse neile istet ühe teise vanema härra kõrval. Inimesed vestlevad ... selgub, et kastis on tudengist lapselapsele Tartusse mõeldud jõulukink, printer. Maksnud tuhat krooni ... ilmselt on tindikad tänini kuivamisaltid, aga ega seda vanemad inimesed kahjuks ei tea. No samas, jah - pensionäridest abielupaarid on masu ajal tihti jõukamad ja paremal järjel kui muud inimesed. Ikkagi kaks kindlat sissetulekut, pole suuri transpordikulusid ega tarvidust linnas ringi rahmeldada ja väljas süüa. Vajadused kasinamad ja jääb miskit ülegi. Vähemalt nii näib.

27.10

Üks vanaproua läks hommikul trolli taga kepp käes üle tee, autod lasid pasunaid ja jäid napilt seisma - ülekäiguraja fooris põles selge punane. Inimesed vist harjunud, et tänava mõlemad pooled korraga teed annavad ...

28.10

Teele hüppas viadukti peal mingi hobuse suurune peni ... sundis jätma tüki uute talvelamellide mustrist asfaldile. Ei meeldi!

Kommentaare ei ole:

Minu blogide loend