kolmapäev, 15. märts 2017

Märts-plärts

Kuna piltide panek blogisse ja korralikult joondamine on paras peavalu, siis faktiliselt on hoopis Näoraamat röövinud blogi koha reisimeenutuste talletamiseks.

Samas - nüüd juba üle kahe kuu siin olnuna - on tekkinud ka selge rutiin - hommikul lapsed riidesse, bussile ja hoidu. Läheb vähemalt 1,5 tundi. Õhtul sama palju. Kolmapäeviti enamasti kodune, et lastel ka puhkepäev oleks. Õnneks pole lastel haigusi olnud. Nädalavahetustel on bussid mitte poole tunni tagant, vaid kord tunnis ja teisel marsruudil (hilisõhtul ka). Seega nädalavahetustel (kui väga külm pole) käime kesklinnas või kuskil jalutamas.

Auto oleme seni rentinudühel korral, samaks päevaks, naabruskonna väikelinnas Magog käimiseks. Nüüd siis oleme mitu nädalat uurinud, et kuidas mõistlikumalt küljeluu konverentsile Pittsburgh'i, Pensilvania's, vedada. Laisa kodoperemehena tahtsin ka lastega kaasa minna - lennupiletid olnuks vähemalt 1050 dollarit (CAD, ~ 700 eurot) edasi-tagasi, millele lisandunuks 180 dollarit bussipileteid suurlinna ja suurlinna lennujaamabuss.

Autorendifirmad on suht segase pildiga - ülikooli töötõendiga saab mõnes kohas asjad palju soodsamaks.

Päev enne reisi tuli suur lumetorm, 14. märtsiks:





Päevadel enne seda hakkas tunduma, et lumi varsti kaob:







Kommentaare ei ole:

Minu blogide loend