teisipäev, 3. aprill 2007

Tulin poole päeva pealt töölt ära ja suundusin RR'i. Tulilind ei hakanud ikkagi kohe tööle, startis peale DVD kirjutaja eemaldamist ja tundub, et süü on tema funktsionaalsuses, mis võimaldab opsüsteemi käitamata teda cd-pleierina tarvitada. St, et power nupp enamasti viib hoopis cd-pleieri režiimi ja mitte õigesse startimisse. Õhtul kodus selgus, et dvd-röstri eemaldamine korpusest siiski ei taga, et masin iga kord stardib. Tundub, et Tulilind peab päevad-ööd järjest töötama hakkama, et vältida ebameeldivusi.

Ahjaa - raamatukokku sisenedes nägin ekskursaõde E.-M.'i. Oi kui ammu pole näinud, tundub. Viimati aasta eest samas kogus nägin ju M.'i - tundub, et teadusraamatukogu on kahtlaselt tõenäoline koht tuttavate kohtamiseks ka Tallinnas.

Loen vaikselt edasi Excessionit ning Ameerika psühhopaati. Viimane hakkabtasapisi veriseks ka kiskuma, üle veerandi või kolmandik juba ühel pool. Kirjutan edasi referaati sõjalaevade arengust, raamatukogu tundus üsna vaene viitamiseks sobiva materjali poolest.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

M. V., aitab jamast. Kevad on väljas ja pea iga Su teine postitus on nutt+hala. Mis toimub? Igav. M.R.

lontu lõvikutsu ütles ...

Ma ei tea ise ka mis toimub, aga melanhoolsus kasvab ja esilekutsutud võõrapärane sotsiaalsus väheneb. Peale selle majanduslik kitsikus, et säästa suuremateks asjadeks. Ehk homme saabki tehtud ...

Minu blogide loend