esmaspäev, 14. aprill 2008

Alles paari nädala eest ei olnud, aga nüüd on Tartu kesklinn ka heas kvaliteedis google'i kaaride sateliidifotol näha. Enne oli naljakalt heas kvaliteedis Tartu idaserv ja lääneserv. Idaserva kaart on vana, aga kesklinn on nüüd lääneservaga üheskoos heal uuel pilvedeta pildil. Kaardid ulatuvad kenasti ka Otepääle ja Käärikule, Karksi, Kilingi-Nõmmele (Saarde vallas, kuskilt pidi mu isaisade sünnipaik), Mõisakülla (kaart on lahedalt lumisel ajal pildistet) ja isegi Pärnu ülejõele. Miskipärast on kesklinn puudu.

Nüüdseks on tervikuna kaetud hea resolutsiooniga ka Tallinn-Rapla tee, mille eelmise aasta võidupühal rattaga läbi sõitsin. Kenasti on tõstetud ka Risti-Virtsu teelõik umbes Lihulani (põhjapoolse linnaosani). Aga veidi pärast Ääsmäed Risti ja Haapsalu suunas sõites kvaliteet kaob kuni Ristini. Saaremaal pole ikka veel ühtki head ala.

Island on tervkiuna kaartide osas ikka veel puudu - ei mingeid teid ei tänavaid. Aga Reikeviki resolutsioon fotol on nüüd ka täitsa hea ja Eesti tasemel. Minu arust jaanuaris veel ei olnud. Islandi lõunaosa fotod on aga madalas resolutsioonis ja suuresti veel pilvede all ka, eks seal muidugi mäed tõstavadki Atlandi niiskust üles ja on üsna kehvad ilmad alatasa vast.

Kommentaare ei ole:

Minu blogide loend