reede, 18. aprill 2008

"Eksklusiivne" kinnisvara



Esimene pilt on hommikul läbi bussiakna tehtud. "Eksklusiivne" kinnisvara otse bussijaama vastas. Isegi kinnisvaraarendaja ise taipab seda, aga jutumärgid on miskipäast unustanud sildile peale panna. Tõesti väga "eksklusiivne" ju! Puubarakk!




Teine pilt pärineb Virtsu sadamast, kus turvatöötajad installeerisid raskelt tööeeskirju rikkudes miskist süsteemi. Või teenindasid teda. Mis siis kui kang läheb viltu ja ootab 4 meetrit ootamatut kukkumist asfaldile, pea ees?





Virtsusse sissesõidul ei olnud enam vanamoodi esmalt "meri" vasakul ja siis meri paremal (nagu hiir nägi päikesetõusu kuma esimesena kaameliseljalt itta vaadates, sest idas olid kõrged mäed), vaid kolm hiiglaslikku tuulikut. Otse tee kõrval. Täitsa hämmastav. Ilmselt on nad veel palju suuremad kui too Taani kuulus purunenud tuulik youtoobist!





Põhjapoo kaugel ehitati veel tuulikuid juurde, üks oli juurde kerkinud ka üle öö Virtsust lõunasse, kus kolm tuulikut juba mitmeid aastaid meid energiaga toidavad.



Külas on lood endised. Mehed sõidavad ringi maavärinahäälsete Pontiacide ja suurte Chryslerite ja muude maanteelaevadega.


Hakkasin kaevama kraavi, tõin jalgratta talvekorterist välja. Installeerisin Taani spidomeetrit, pnmpasin kumme täis ja õlitasin.
Õhtul sain uudiseid, et Tulilind on vististi tõusnud tuhast! Rõõm lugeda, nüüd vaja veel kuskilt ostja leida.

Ning üllatusega avastasin, et laudakatusel on mingi defekt! Saa nüüd aru!

Kommentaare ei ole:

Minu blogide loend