teisipäev, 21. aprill 2009

Väike tiirukene metsa



Käisime täna korteriühistu mokalaadal. Valvekaamerate paigaldamise vastu tõusis pensionärkonnas nurin missugune!



Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Teemaks hoopis esimene sõit kruusal. Liikusime Sauelt üle raudtee ja piki kruusateed Laagri piirist üle. Lahtine kruus, liikuvad kivid ... Laagrist pöörasime otsa ringi, läbi metsa tagasi, aga sõiduisu polnud veel täis - sai pööratud Hüüru suunas siiski. Seal läks mõne maa peale tee täitsa käest ära - kruusa või muda vaalud keset teed! Vaata, et summuti alla jääb. Igatahes jäi.



Kuskil seal teepeal hüplesid kitsed. Hüürust Keila poole pöörata on üsna niru värk, sillalt tulijaid näeb õige lühikest aega ja nood Tallinna suunast tulijad panevad ju kui püssikuulid!



Aga eluga jõudsime tagasi kodumaile. Kuhu siin Saue kandis õhtuti harjutama minna on ka vahtralehel, on ehk kellegil häid teid pakkuda, mis sobiksid ka mittemaasturile?`Värske vahtraleht ei tohi ju sõiduoskust minetada pelgalt seetõttu, et linnas tööl käimiseks auto hea valik pole :)

Ahjaa, nuttu ja hala ka - peteti meid genekaga. Autol oli ostes peal uus aku, aga tuled olid väetid. Selgus, et generaator ei andnud välja tuhkagi. Tuli uuendatud genekas hankida, kaks ja pool kilo raha vea otsimisele, õli pirnide ja generaatori vahetusele jälle läinud. Hammasrihm kah plaanis, ei tea ju kui kaua see sõitnud.

4 kommentaari:

Timo ütles ...

Üks asi millest ma kunagi aru pole saanud, on see fotodel auto numbrimärgi udutamine. Milles point? Nael kummi!

terv.

Timo

lontu lõvikutsu ütles ...

Ega ma pole ka hästi aru saanud, aga teeme siis järgi :)

r2ndrott ütles ...

pensionärkonnas on rohkelt vaimuhaigeid ja dementseid. seda on paraku näidanud mulle tuttava KÜ koosolekud. eks nõuka-aeg on inimestele negatiivselt mõjunud.

r2ndrott ütles ...

harjutamiseks sobib väga hästi lähedal asuv Nõmme oma ühesuunalistega ja Laagri alevik ka. mida siin ikka karta. samuti soovitan sõita Paldiski, Keila ja Kohila tänavail. kõik on kenad vähese liiklusega väikelinnad (Kohila küll de jure vallasisene alev, aga elanikke sama palju kui Kärdlal).

Minu blogide loend