esmaspäev, 19. september 2005

Ratataaa

"Listerile ei pakkunud raskust naistele ettepanekute tegemine. Ainus tingimus oli, et need naised talle eriti ei meeldinud. Kui aga meeldisid, mida ei juhtunud just väga tihiti, võis tema sarmi, arukuse ja enesekindluse põhjal järeldada, ..."

Tundsite end puudutatuna? Mina veidi tundsin, kuigi mulle näib, et hakkan sellest lastehaigusest üle saama. Kaasnähud: miski ei meeldi, keski ei tekita toda ... saamatust.

Lugesin täna rongis edasi tõesti head Punast kääbust. No tõesti hea oli algupool, Tartu poole jõudes, peale seda kui peategelane oli karistusena seisvasse aega pandud ning mõned minutidpeale seda oli reaktori purunemisel tekkinud neutronvoog kogu 8000 liikmelise (minuarust kõva ülepingutus ka 6 miili pikkuse laeva kohta) meeskonna elututeks muudab, peale seda ehk ka peale järgnevat 3 miljonit aastat (sest pardaarvuti arvates on laevaruumid radioaktiivsest saastusest alles selleks ajaks vabanenudpiisavalt, et esimene ja ainus ellujääja võiks äratatud saada) pole asi enam nii hea, aga kolmandik raamatut veel ees ja ka kaks järge.
Muide lõigu lõpp ütleb: "nagu oleks ta saksalambakoerga päid vahetanud."

Kommentaare ei ole:

Minu blogide loend