teisipäev, 26. mai 2009



Mul on autokooli loengutes tunne, et minus elab liiklusmaniakk. Näiteks planeerisin eile raudtee ületuskohas peatumist 1,5 meetri kaugusel minu poolsest rööpast. Hmm.



Umbes nagu need noormaniakid siin, mis?



Noorsandid väljusid mäkdonnist, vaatasid ainult autode poole ja ei tahtnud jalakäijat eriti üle lasta. Väga otsa siiski ka ei pannud õnneks, ukerdasid autode pikivahest läbi (esimene pilt on üsna hetk pärast seda) ja pöörasid ristmikul tagasi. Üks tüüp pani mõnisada meetrit tagumisel rattal, üsna ootamatu, et seda isegi rolleri peal teha saab mootorit väljasuretamata.

4 kommentaari:

Rox ütles ...

No eks nende rolleritega annab igasugu vigureid teha kui piirajad maha võtta. Kiirusi saab isegi üle 80 kui mingi odav hiinakas pole...

r2ndrott ütles ...

seda, et sa oled parandamatu liiklusmaniakk, näitab juba seegi, et sa teed autoroolis olles pilte huligaansetest rolleripoistest. või ma eksin seda oletades?

lontu lõvikutsu ütles ...

eksid, hr leitnant, eksid! isegi rattasadulas ei olnud! ma ei ole veel ikka jõudnud autoroolis tänavatele, platsitundidest kolm tehtud, lisaks oma autoga ka kolm korda platsil käidud. slaalom-tagurpidislaalom enamvähem selge, estakaad õppediiselgolfiga lihtne, aga oma masinaga ilge kirves

lontu lõvikutsu ütles ...

Aitäh Roxile põneva vaatenurga leidmise eest, lugesin selle peale Wikipediast välja sellise koha.

Minu blogide loend