kolmapäev, 28. oktoober 2009

Tööd-tegemised

Kaks tegusat päeva on seljataga ja ilmselt jätkub tegemisi nüüd hulka rohkem päevadesse kui mõnel ajal enne. Esmaspäevahommikul suundusime oma killavooriga saarelt linna. Saan kaapis põhjaga muru ja kruusateed esimesel paarisajal meetril, tagumik hullult all - peal õuna-kartuli-inimeste-kassilast. Tubli autojuht tegi head tööd, naelkummid pidasid end kenasti vihmas vastu. Lisaks sai tiirutatud õhtul saaniga mööda Tallinna - tipist kamikazesse, siili, piki järvevanat ülemistesse, veidi ringitamist kristiines, kamikaze, tip ... lisaks kutse tööintervjuule, teist korda samasse kohta "sest on täiendavaid uudiseid ..."
Teisipäeval siis intervjuu - üks küsimus "millal oled valmis tööle asuma?". Keskpäeval autokoolieksam ja viimaks esimest korda tööle... kätte Latitude D6400 arvut kah. Nüüd on mul 7 arvutit, neist 2 küll spetsiifilised (ruuter ja USB kõvaketta server) ...
Autokoolieksamil sõitsin Motokaru autokooli Volvoga. Uuem ja ootamatum auto, siduripedaalil oli justkui vedru all - muutkui trügis ülesse. Lisaks süütevõti hoopis armatuurlaual - sõiduõpetaja sõnul olevat ka Autoleht kirjutanud, et masina käivitamise boonuseks on akende puhtaks saamine. Korra tõepoolest käima panin puhastuse. Välja suretada õnnestus neli-viis korda, aga mitte üle ühe korra järjest (eriti). Sõit läks kenasti, korra Kadaka teele pöörates läks tagarattas äärekivi vastu, aga ma ei ole nii suurte sedaanidega harjunud sõitma ju. Oma saan ja autoõpetaja golf on lühemad veidi.

Kommentaare ei ole:

Minu blogide loend