esmaspäev, 6. november 2006

Sügiskool

Neljani öösel tantsupõrandal. Mitte, et ma oleks olnud miskises tugevas tunnetelaviinis, aga füüsisele oli suur koormus ja tore oli. Semiootika sügiskooli seniseks suurimaks meeldejäävaks asjaoluks kiskus jääma küll kolme salli kadumine - loodan siiski, et ehk keegi nad kuskilt välja veel leiab - bussi ma neid ometi ei jätnud, Vanemuise ees tänavale ei poetanud ja maniakaalseid kleptomaane meil ehk semiootikute seas ometi ei ole.

Sallid:
a) villane, punast värvi, mustade ja (punakaks värvunud) valgete risti triipudega
b) must puuvillane sall EENET'i logodega otstes (umbes sellised: http://www.eenet.ee/EENet/assets/images/eenet_logo.png, aga mustal taustal)
c) lilla põhitooniga, väikeste värviliste triipudega lisaks

(hüvitan vaeva - sallide kadumise tõttu on kurk siiski juba haige, aga veel haigemaks ei tahaks teda ajada)

Tegelikult oli väga tore sügiskool. Paljud kursakaaslased ja vanemate kursuste inimesed kahjuks enam osa ei võta, aga eks nooremategi hulgas on kõva enamik nägusid tuttavad juba. R. ja T. käisid ka ja käisid esimest korda. R. lubas osaleda ka tulevikus ja pidas väga lugu. Kohtumiseni sügiskoolis 2007!

Pühapäevaõhtune varane kiirrong ei ole kõige mugavam sõidu viiss - kitsamale pingilegi mahutatakse kaks inimest ja on seisjaid). Balti jaamas on vahvad uued Elektriraudtee värbamiskuulutused - loosung on umbes siuke, et aga mina võin kinnisilmi tallinnast keilasse sõita - ja peal on rongijuht, kes naeratab ja kelle käed on silmadel (homme pilt - või millalgi kui laen kaamera tühjaks).

Ees ootab töönädal - keset töönädalat sõit Tartusse pulma (õudne! kõik loobuvad oma kallist poissmehepõlvest!).

1 kommentaar:

lontu lõvikutsu ütles ...

Kolm salli oli, sest Tallinnas polnud sooje salle - seega võtsin kaks õhemat ja Tartust õnnestus saada üks soe lisaks. Ei saanud ju teisi maha ka jätta - ja parim viis transpordiks tundus külma ilmaga kaelas.

Näib nagu keegi oleks varastanud suisa. Õudne hakkab.

Minu blogide loend