reede, 8. juuni 2007

Tavaliselt ma v66raid pilte ei pane, aga see n2eb t6esti vinge v2lja, v6i mis?

Olen vaikselt t88l k2inud ja tegutsenud vastavalt tavalisele korrale. Korporandielu on 2ra kadunud, see t2hendab yhtlasi, et kogu sotsiaalsus on must lahkunud - pole kohustusi ja muidu ei viitsigi. V6i noh ... paar asja on olnud.
T2na t88lt tulles kohtasin raudtee yles6idu j2rel T'd koos tema v2ikse j2relkasvu H'ga. Loomulikult j2in sotsialiseeruma veerandtunniks. Esmasp2eval kohtasin k6nniteel inimesest m88dudes 2kitselt head ajaloolast & anarhisti B'd. Ka sotsialiseerusin.

Esmasp2eval suutsin pyksis22re jalgratta luku taha j2tta plaanides parasjagu t2nava yletamist ja seep2rast s6iduteel s6ites. Ehmatas 2ra ja tagant l2henenud maastur tegi kiirenduse vastassuunav88ndis must m88da sedasi. Kitsas ja vaikne t2nav ... eile oleks kellegile rattaga neiule otsa s6itnud - p2ike paistis otse silma ja kontrollisin kas kumm hirmsa pauguga 22rekivi yletamise peale ikka alles on.

Ma olen vist unustanud bloogimata, aga see on seda v22rt. Kas Sina, armas lugeja, tead, et hiljuti avastati Marsilt seitse ysna t2pset ringikujulist musta auku, mille p6hja ei lange valgus ja mis seet6ttu on arvatavasti avaaused koobastesse v6i suisa k2ikudesysteemi? See lugu k6lab iseenesest ylimalt ulmeliselt ja on sedav6rra v2ga vinge, aga t6estuseks on olemas ka pildid. See ei ole miski Marsi kanalite asi, mida algelised astronoomid omal ajal silmaga n2gemise piiril n2gid. See ei ole kuulus Marsi inimn2gu, mis kakskymmend aastat hilisemates vaatlustes ja fotodes kaotas oma v6lu ja sai selgeks kui lihtne 6nnetusjuhtum. Veel ei ole koopasuud 6nnetusjuhtum ... see on veel ehtne mystika!

Peale selle on viimasel ajal uudistest k2inud l2bi katse Kanaari saatel kvantmehhaaniliselt infot vahetada - see 6nnestus ligi 90 km kauguselt ja sellega l88di eelmist rekordit ligi kymme korda.

Kommentaare ei ole:

Minu blogide loend