laupäev, 2. juuni 2007

Uhke, uhke ...

Käisime eile firmaga bowlingut mängimas ja pärast India restoranis Elevant. Sealses skaalas kahe tärnine vürtsikus osutus üsna väljakannatamatuks ja keeras sisikonnale põntsu. Aga ma sain kõik söödud naudeldes ja nõudes lisaks vett.

Tulin hommikuse bussiga Muhusse, klassivend M. koos õe ja enda tüdruku ja õe poisiga oli teel kahe autoga Saaremaale ning sain teda veenda viskama end kodukülla ära. Vahel võib ju vedada ka, tagasiteel kahjuks nii õnnelikult ei lähe.

Bussis oli kunstiinimene J., keda pole ammu näinud. Tema läks oma kodukohas K. maha, aga kui ta must möödus, ähvardasin talle külla vändata. Lubas oma sepikojas mu ratast parandada kui vaja on.

Täna saagisin oma Black & Decker'iga kirsipuid maha. Vajab harvendust majatagune väli. Hädapiduri sõrme teeb valusaks. Olen veel homme ehk siin ja siis taas tööle ... uus nädal toob viimase eksami ja viimase kindla Tartusse sõidu tükil ajal.

Unustasin Banksi "Excession"'i Tallinna, nüüd tuleb algust teha ühe Strugatskiga ... häda, et kolleegidega (peale J.'i) pole ulmekirjandusest (ja üldisemalt kirjandusest) võimalik rääkida suurt.

Kommentaare ei ole:

Minu blogide loend