teisipäev, 31. oktoober 2006

Dzentellmennist trollijuht

(kuidas iganes see maakeeli kirjutatud peaks olema - ei hakka uurima - aga jutumärkidesse ka ei pane, sest asi on tõsine ja mitte vastupidine reaalsusele)

Nimelt peatus täna tööle sõites mu trolli ees teine, kust naistrollijuht oli suutnud sarved maha sõita. Härrasmehele kohaselt läks järel peatunud trolli juht appi ja arvestades õnnetu naisterahva naeratust, siis õnnestus tal vist teepeal ka komplimente jagada. Või kuidas iganes - et vaesed trollijuhid ju ebasotsiaalselt ainult ringiratast tiirutavad ja kolleegidega kokku ei puutu. Mitte, et koodi kribajad väga puutuks. Ka on meile omane ebasotsiaalsus, olen vist üks kõige enam väljenduse järele (sisemiselt) karjuvaid tegelasi oma ametis.

Nädalavahetusel oli kaks juubelit - veerand sajandit (Pära-Põrgus, antudkorral Vändra ja Suure-Jaani vahel) ja pool sajandit (Kadrioru restos, korbi kõrval). Vesipiip ... joogid (igasuguseid, aga mitte piisavalt palju, et mürgitanud oleks).
Kaevude tühjusel jäi saun järgi proovimata, aga sõbral oli vahepeal kerkinud uhke palksaun.

Kaheksa-üheksa tundi päevatööd ei anna mõteteks eriti asu. Jääb vaid niisama laisklemine alles peale seda. Nagu mu kallis lugeja märkas on paaril viimasel nädalal olnud vähe kirjutada ja vist on tabanud teatud langusperiood. Või äkki isegi on kirjutada - aga mõned asjad tahame enda teada jätta. Teate küll.

Kommentaare ei ole:

Minu blogide loend