kolmapäev, 16. mai 2007

Suhteliselt tühi Tartus käik algas "trollirööviga" ehk piletikontrolliga - need ajavad mul vererõhu alati üles ja naha kuumaks - käega katsumatu pilet on paha. Tegelikult tuleks "Ühisteenused" lahti lasta ja ühistransport tasuta käima panna. Oleks igati produktiivsem.

Tartus käisin esmalt papa juurest õllepudeleid toomas - virises teine nädala alguses kirjaga, et haisevad ja rikuvad tema puhast renomeed (ta ju joob ainult punast veini peale infarkte ja insulte). Parasjagu oli pisikese poekese taaraautomaat tühjendamisel - automaadi küljel oli silt, et taarajärjekord ootab poe ees ja kuivõrd mina seda ignoreerisin - ei teadnud ju selle olemasolustki enne poodi sisenemist - siis ignoreeris ka minu seljataha seisma jäänud räpane meeskodanik.

Edasi Eedenisse, mis oli kuritahtlikult minu külastuseks kinni pandud (12'ni) ja elektroonikapood oli oma harjunud teise korruse platsi pealt ära kadunud. Tuli meelde, et see oli Konsumi esiservast lõigatud tüki sisse tõstetud.

Käisin "Suudlevates tudengites"jäätist limpsimas ja jõudsin napilt õigeks ajaks raamatukokku infopäevale. Tulilind ei käitunud ootuspäraselt ja ka eemaldatud akuga ei hakanud koheselt tööle - tundub, et teisipäevaõhtune katsetamine ei olnud adekvaatne ja teda ootab ikkagi ees arstilkäik. Turvalisuse osa puudutavalt lõpult tormasin varem ära - eeldan, et Taanis ei ole suuri ohte.

Venemaa vajab kandideerimisel aidsi testi - hihi - vene naiivitarid vajavad kaitset väljamaa ohtlike meeste nakkuste eest tundub. Hollandlased pidid olema ainus rahvas, kelle huumorisoon on samavõrra sarkastiline ja otse ütlev kui eestlastel. Vahel koguni veel teravam - mujal aga on targem naljatades olla väga ettevaatlik. Ütleks, et kultuurierinevuste loeng oli mõneti liiga teoreetiline, aga oli ka säravaid ja praktilisi mõtteid.

Õhtune rong tõi tagasi Revalisse ... ei hakka end vast reede hommikul tagas vedama - töö vajab ka tegemist ja lähen pigem õhtul.

Kommentaare ei ole:

Minu blogide loend