reede, 16. märts 2007

Eile olin koos R. ja L. Varblases peale tööd tunnike-paar. Keegi härra "keemik" oli meiega, neljakümnendate eluaastate alguses tegelane. 8 aastat vangis istunud. Oli hiljuti 26 aastasest naisest lahutanud peale viie aastast abielu. Kummalisi asju juhtub ... aga vanus teeb rahulikumaks ja hävitab seda häirivat kärsitust, mis teeb vahel hirmuäratavaks ja ohtlikuks. Või paneb sisemuse pulbitsema.

Magasin ehk neli ja pool tundi sest va hansapank saatis kell 0600 ehk pool tundi enne äratust sms'i, mida pidin järgi vaatama muidugi. Ohõudu! Ei - vaid reklaam ... Loksusin rongiga Taaralinna lugedes eilset Ekspressi ja selle lisasid. Aga mõelda vaid - poole seitsme ajal on juba üsna valge ...

K. oli kogemata eile telefoninumbrit smsides eksinud ja nõnda ei saanud I. ruuterit hommikul kätte, kogu operatsioon "noorpaari kõik arvutid võrku!". Käisin selle asemel hoopis söömas koos T.'ga. Millalgi helistas L. ja ühines meiega kaputsiinoks. Sotsialiseerumine ... edasi loengud - selgus, et neid oli suisa kaks ja neile järgnes seminar. Olin magama jäämas loengutes ja istusin hoopis Tulilinnuga võrgus. Akut teise loengu lõpuni ei jätkunud, sest olin teist juba hommikul kulutanud, aga usun, et oma neli tundi tuli küll. Ikkagi aasta vana aku ka veel.
Seminari eel viskasin Tulilinnu isa juurde ja tõin poest odavat Laima shokolaadi ja tasuta saadud kliendikaardi, mis mind juba ligi kuu vist Tartus ootas. Seminaris oli raske ... isegi vanad mehed olid lapsikud ja pildistasid üksteist mobiiltelefonidega - kehalise õpetajad on siis sellised ... Sõin shokolaadi ja ajapikku tuli eluvaim. Kui räägiti aiikjuu testidest, siis esinesin oma arvamusega akadeemilise testi suhtes. Näited elust/egost enesest ... akadeemilise võimekuse test üldiseks ülikooli sissepääsemis viisiks riigieksamite kõrvale, et oleks valikut! 1/3 ülikooli kohti kõigil erialadel jagatagu intelligentsustesti (ja erialakatse - kui selline antud erialal on) läbi!

Edasi Magasiini tänavale ja ruuter kotis Zavoodi eest, Jakobi mäest, läbi Tähtvere Betooni kaudu Ravilasse. Halvast käimis seisus olen tegelikult praegu. Installisin emaplaadi patakat, sõin, olin sügavalt ahistatud omniseksuaalse väikse Reti käitumisest, liikusime edasi ruuteri installile ja lõpuks bussiga koju. Revolutsiooniteemalisele karnevalile Raekoja platsi kohvikusse hoolimata kutsest ei läinud. Magama peab ... homme kaheksaks seminari ja peale kümmet Lindanise bussile...

(Tuletame meelde, et kutsun juba ammu üles nimetama üks Tartu ööklubi kiiremas korras ümber klubiks Lindanise, mis iseloomustaks antud asutuste kontseptsiooni mõistmist suurema osa neid külastavate purjus meesisikute meelest ja oleks samas praegusest veelgi rahvuslikum ja shokeerivam!)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Lindanise'st veelgi parem on Lindanisa - vorm, mis lihtsalt indogermaanilise naissoovormi "a" lisamise teel muudetud veelgi atraktiivsemaks-seksikamaks-täpsemaks :)

Minu blogide loend