teisipäev, 9. oktoober 2007

Teema: Milline on ideaalne müügiinimene?
(töövahendusega tegelema pidav) Firma X
adressaatidele: Madis
18:53

Hea Madis (perenimi),

Peatselt, juba novembri alguses, on taaskord kätte jõudmas aeg, mil Firma X hakkab koos professionaalsete partneritega Vain@Partnerid, In Spe Koolitus ja EBS Juhtimiskoolituse Keskus valima aasta parimat müügitöötajat, keda pärjatakse tiitliga Müügiguru 2007.

Võistluse tulemusena selgub, kes on Eesti parim müügiinimene. Ole meile abiks selle väljaselgitamisel - avalda arvamust, missugune peaks olema ideaalne müügiinimene ning milline on müügitöötajate tase tänases Eestis.

Vasta selle nädala jooksul mõnele küsimusele SIIN, lisa kindlasti oma kontaktandmed ja just Sina võid olla see, kes saab koos kaaslasega (pole tähtis) kinodes filmielamusi nautida.

NB!!!Kõikide vastajate vahel loosime 17.10. 2007 välja 3x2 (poletähtis) kinopiletit.

Sind panuse eest tänades

Firma X

Mina tean hästi milline on ideaalne müügiinimene - ideaalne müügiinimene on surnud ja ära unustatud, sest firmade eesmärk ei ole mitte müüa, vaid rahuldada inimeste ja teiste firmade vajadusi! Tõsi - kauboikapitalismis kipub see meelest minema, aga tegelikult on kogu ettevõtluse eesmärk prostitutsioon, heas mõttes siiski. Kes ainult müügile ja pähemäärimisele mõtleb, selle osaks saagu ehtne darvinistlik väljasuremine! Vaja on teadmisi, suutmatust valetada ja enese ego kõrvale jätmist, siis olen nõus midagi ostma ka müügimehelt. Müügimees peab suutma olla ka enda müüdava produkti suhtes kriitiline ja tuua välja vähemalt mõningaid vigu.

Kommentaare ei ole:

Minu blogide loend