reede, 1. detsember 2006

"Bright side ..."

Käisin E.'ga kinos. J.-M.'i lubatud kinoseansile sain ilma piletiteta ja lihtsalt sisse marssides. No tõsi - enne olin kassas öelnud, et mis puhul. Minu tüüpi viisakal ja korralikul inimesel oli ikkagi veidi kummaline sedasi talitada, aga palk tuli ju välja võtta.

E. valis välja natuke liiga suhetekeskse filmi (eriti arvestades, et ta mees on), aga sellel oli täitsa jumet. E. ise kurtis, et film jäi talle üsna arusaamatuks, et tundus samaaegselt lapsikute vahenditega tehtud olevat ja justkui siiski tõsistest täiskasvanute asjadest. Oli jah tõsistest asjadest. Oli jah lapsikuid episoode. Üleinterpreteerida ma ei armasta, aga mõningaid mõtteid tekitas. Ei jaga neid rohkem.

Lõuna paiku Soome. See on "bright side" Soome firmas töötamisele, et "koolitus" (köhköhh - jõulupidu) ei toimu omas vabariigis.

Ostsin tulevaks teisipäevaks ka Tallinna PÖFFile piletid. S. tuleb kaasa. "Inetud luiged" - on vist Strugatskite aineline stsenaarium, igatahes pealkiri on neilt kopitud ja võrreldakse ka Strugatskite teosega (Stalkeri originaal oli vist "Väljasõit rohelusse", eksole?). Kuigi viidud tänapäeva tulevikku. Toodud kaugelt tundmatult planeedilt ära. (baasi arvustused originaalile)

Üks filmiidee on veel päris PÖFFiks. Ehk teen ka selle teoks ... tuleval kolmabal pärast laulutundi.

Kommentaare ei ole:

Minu blogide loend