teisipäev, 20. veebruar 2007

Nõu komments







(nagu Euronews näitab vahel)


6 kommentaari:

Hundioru Nirti ütles ...

Eeew, punane, nii ei ole üldse true ju :D

Ratas peab olema must ja vihane!

lontu lõvikutsu ütles ...

Punane on revolutsiooni ja viha värv. Mustad on tumedad jõud, mis meid hoiavad kinni ... mis allutavad ja varitsevad. Punane on julge ja lehvitab oma lippu.

lontu lõvikutsu ütles ...

(Teeme siis kommentaari siiski ka, et meelest ei läheks.)

Peale tööd sõitsin lasnamäele. Sõber E. oli õnneks valmis otse enda (müügi) töölt tulema. Niisiis - kauplemine. Lisaks rattale endale kõik lisa jupid (pakiraam, tuli, spidomeeter) -30%

Ratast autosse pakkides võtsin oskamatult ratta poldi alt ära ja üks vedruke lendas pimedale asfaldile. Sain poest asenduse ja targemaks modernsete pidurite lahti võtmise kohta. Pärast autotulede valgel leidsin ka originaal vedru ja viisin poodi. Seega - ratta eritunnus - üks esitarra vedrudest on hall ja teine must.

Kodus uurisin vidinaid - tänapäeva tagatuled on lahedad oma nelja funktsiooniga - 5 valgusdioodi põlemas, vilkumas kiiresti, vilkumas aeglaselt kui majakas ja viimaks põlemas osade kaupa - 2 vasakpoolset (neist üks küljele), üks keskmine, 2 parempoolset. Disko!!!

Esituli ei tahtnud ei akude ega patareidega töötada. Viisin selle nö garantiisse (müüjale koju) ja sain ka universaalvõtme kruvide keeramiseks. Enne aga helistas L, kelle läptop oli tarkvara kokkujooksmise tõttu kinni pandud pärast mida Windows kuidagi enam ei käivitunud ja installi plaat leidis, et esimene partitsioon on unknown, mida saab vaid formattida. Õnneks tulid mu võlurivõimed appi ja päästsid olukorra, seega oli põhjust paar klaasikest veini võtta. Terviseks!

Niisiis - väga tegus ja aktiivne õhtu, mulle harjumatult tegus ja aktiivne.

Teisipäeval selgus, et ma olin lihtsalt kaks teist patarei/aku pesa ära unustanud ja lamp vajab neid koguni nelja. Tal on kaks valgusdioodi ja üks pirn. Kõik kolm korraga põledes teevad ilusa joonekese, mida mööda üheksakordsete majade seinu libistada ülesse välja ja ikka veel üsna tugevalt näha on. Ütleks, et akudega rattatuli on väga vinge taskulamp. Parim, mida soovida. Ilusti istub pihku ka, aga morset vilgutada ei anna (sest taas on kolm valgusreziimi).

Hundioru Nirti ütles ...

:D

Kas sinus ei voolagi siis iidsete bikerite verd, kes oma Harleyd mustaks võõpavad ja tulekeeled peale?

Rasmus ütles ...

It doesn't matter what's the colour of your guitar as long as it is black. (kellegi kuulsa mehe surematud sõnad)

Hundioru Nirti ütles ...

Sellega sarnaneb väga Henry Fordi ütlus, et "People can have the model T in any color, as long as it's black"

Minu blogide loend