reede, 21. september 2007

Mõelge enne kaks korda kui kedagi Kopenhaagenis Jensen's Bofhus'i sööma kutsute. NB! Googlemaps ei ole ammendav - Jensen's Bofhus'e pidada linnas enamgi olema. Jens, kes ise 12 kohta kinni pani, oli ka valesse kohta (A läinud), minagi jõudsin sinna, veidi pärast mind saabus Germano koos neiudega ja kõik olid üllatunud. Telefonivestluses selgitasid nad välja, et koht on raudteejaama lähedal - mu kaardist tehtud fotol oli jah raudteejaama lähedane - B - ka peal.
Sinnajõudnuna selgus, et see pole õige. Läksime edasi veel raudteejaamale lähemale - C - polnud ka õige! Seal saime siiski selgeks, et õige on koht D - mitte raudteejaama, vaid metroo/raudteejaama Nørreport Station lähedal, põhimõtteliselt koha A vahetus naabruses. Selleks ajaks oli aga köök kinni ja söömine läkski luhta. Võtsin esimesest hindude söögikohast hamburgeri ja maksin esimest korda kaardiga, itaallased läksid omateed paremat kohta otsima ... edasi võtsime sakslaste-lätlastega tudengipubis õlled ja tee tõi koju. Oh väsimust ...


(Viimane ehk teine raudteejaama lähedane Jenseni lihaurgas sai pildile laubal päevavalges ja üle tänava võetuna)

Täiendasin teisipäeval piltidega neljapäeva ööst - tol hetkel ei viitsinud kaamerat tühjendada ja järgnevad neli ja pool päeva pole olnud internetti. Viimaks viskan Kopenhaageni vuudstoki reklaamsildi:

Kommentaare ei ole:

Minu blogide loend